Caps er faktisk kvindefrigørende!

08 februar 2022
Anders Lundtang Hansen
caps

advertorial

Tidligere var der skarpe skel mellem, hvad det var for nogle hatte, som mænd og kvinder gik med, og hvis man en mand dristede sig til at tage en damehat på, så ville man hurtigt mene, at han var syg eller sindssyg.

Tog en kvinde en mandehat på, så var det til udklædning eller sjov, men det ville ikke være gået an i hverdagen.

Den moderne cap er en udvikling af den hat, som manden gik med, og i mange år var en kasket, som man kalder sådan en på dansk, også mest noget, som man så mænd gå med.

Man skal faktisk ikke så mange år tilbage, førhen det blev moderne for kvinder at gå med den slags også, og medmindre det var et modefænomen, så så man da også den slags kvinder med nogle bestemte øjne.

Der er endda stadig en vis opfattelse af kvinder, der går med kasketter.

caps

Caps gør kvinder frie!

For man ser måske lidt på kvinden som en, der forsøger at være som en af drengene, og man ser da også sjældent ældre kvinder gå med caps, for det er noget, som der i deres opfattelse hører det andet køn til, for sådan er de vokset op med det.

Men de fleste caps er bestemt kønsneutrale, og man kan gøre dem til det, som man har brug for, hvorfor blandt andet udvalget af selvsamme produkter på High5Shop er noget, som begge køn kan gå med.

Man behøver ikke føle sig smidt i en bestemt bås, fordi man går med caps eller en særlig slags af disse.

Faktisk bør flere kvinder, mænd og andre gå med forskellige caps, så man kan ophæve den opfattelse af, hvad der er “rigtigt” og “forkert” i forbindelse med at gå med caps.

Caps er til alle, og sådan skal det være!

Flere Nyheder