De tre bedste ting ved at tage til Sunny Beach

27 august 2021
Emilie Jacobsen
De tre bedste ting ved at tage til Sunny Beach

Overvejer du at tage til Sunny Beach, men er du i tvivl, om det er det rette sted for dig? I det tilfælde skal du læse videre her. Her kommer vi nemlig ind på tre af de ting, der er nogle af de absolut bedste ved området. Vi har skrevet artiklen i samarbejde med firmaet UpTours. De har stor erfaring med at planlægge pakkerejser for unge til området. 

Nattelivet i Sunny Beach 

Nattelivet i Sunny Beach er helt uovertruffent og er noget af det, der tiltrækker rigtig mange til området. Du kan feste på lige præcis den måde, som du ønsker. Der er poolparties, pubcrawl og skumpartier. Når du rejser med UpTours, har du mulighed for at købe en festpakke gennem dem. På den måde kan du både spare nogle penge og sikre dig en plads til nogle af sommerens vildeste fester. 

Godt vejr 

Der er stort set solgaranti, når du tager til Sunny Beach. Deraf selvfølgelig navnet. Tør du ikke satse på, at solen kommer til at skinne herhjemme i Danmark, er det altså en god ide for dig, at du booker en rejse sydpå. Du kan besøge området fra maj til august. I maj ligger temperaturen typisk omkring 25 grader, mens den i juli og august kommer op på 30 grader. Det giver nogle gode varme dage, hvor du kan ligge på stranden, og nogle lune nætter, hvor du kan feste igennem. 

Uovertruffen sandstrand 

Sunny er selvfølgelig kun den ene del af navnet. Den anden del “Beach” har bestemt også sin berettigelse. Sunny Beach er nemlig en 7 kilometer lang sandstrand. Der kan du ligge og slikke sol – og pleje dine tømmermænd, eller du kan prøve nogle af de mange aktiviteter, der er ved stranden. Det kan for eksempel være en tur med bananbåden, hvor du sidder på en kæmpe banan, der bliver trukket efter en speedbåd. 

Flere Nyheder