Derfor skal du vælge et tilmeldingssystem

Derfor skal du vælge et tilmeldingssystem

Er du ved at være træt af en masse noter og papirløsninger, hvor det til tider kan være svært at finde hoved og hale i de events eller aftaler, der er lavet for dagen? Det kan være svært at lave et overblik over de reservationer, events og særlige ønsker der løbende kommer fra kunder hele året rundt. Det afhænger af at man får skrevet det hele ned, så det let kan forstås og læses af hele personalet.

Derudover kan det være svært at huske, hvad der præcist er aftalt, når man først kommer til dagen et år efter det er blevet booket. Her er det en fordel at have et smart tilmeldingssystem, hvor det hele er samlet. Så du altid har et komplet overblik over dine bookinger, hvad der er ledigt og hvad der præcist er aftalt, at der skal ske på dagen. 

Derfor skal du vælge Conference Manager

Der findes i dag flere måder og muligheder for, hvordan du kan strukturere og planlægge de begivenheder der skal ske i løbet af året eller næste år. Oftest skal der bruges to systemer, da man skal have et bookingsystem og en event planlægger. Men med Conference Manager tilmeldingssystem, kan du samle alle dine bookinger og events et sted.

Her kan du notere dig, hvad der skal ske på dagen og hvad kunderne har af særlige ønsker, så du er sikker på at du ikke kommer til at overse eller glemme noget på selve dagen. 

Det giver dig også mulighed for et overblik over alle de lokaler, som du har til rådighed. Så du let kan se, hvad der er booket og ledigt på de aktuelle datoer. 

Hvis du der for er på jagt efter et tilmeldingssystem, der kan samle alle dine begivenheder og alle dine lokaler et sted, skal du vælge Conference Manager tilmeldingssystem.