Du kan ændre det visuelle indtryk med nye døre

18 april 2022
Lotte Hindsberg
døre

advertorial

En dør har flere funktioner i et hjem. Ved siden at kunne lukkes, så kan døren også holde støj ude, især hvis det er en kompakt dør. Det er også en del af hjemmets design og har stor betydning for det visuelle udtryk. Er du ikke vild med de døre du har nu, eller har du brug for at støjdæmpende kan du vælge at udskifte dem.

Du kan se flere døre på klarvinduer.no. Har det ikke den store betydning om døren er støjdæmpende kan du vælge at købe en celledør, der både er billigere og lettere. 

døre

Få mere lys med nye døre

Du har flere muligheder for at få mere lys, ved at udskifte dine døre, til døre med glas i. Det er meget nemmere end at skulle skære et større hul, så du kan få større vinduer eller få sat et ekstra vindue ind. Døre med glas har den ekstra fordel, at det samler de forskellige værelser og giver mere lys. Som forældre til børn, har det den ekstra fordel at du nemmere kan se hvad de mindre børn laver af unoder også selvom du opholder dig i et andet værrelse. 

Døre med glas i er også geniale hvis du har have. Det giver dig mulighed for bedre at se haven, også om vinteren og hvis du sætter lys rundt omkring i haven, har du mulighed for også at få glæde af din have om vinteren. 

Når du skal have nye døre, er det vigtigt at du måler korrekt op. Er du i tvivl skal du ikke blot krydse fingre og tænke at det går nok. I stedet skal du søge råd og vejledning hos det firma, du skal købe dine nye døre. Husk også at købe karme og lister. Begge dele er med til at sikre at døren sidder og hjælper på lydene.

Flere Nyheder