En afbudsrejse giver dig overskud i økonomien

07 juli 2021
Anders Lundtang Hansen
En afbudsrejse giver dig overskud i økonomien

Lad os sige, at du længe har sparet sammen til den ferie, som du har udset dig til.

Du har en god antagelse om, hvad det vil komme til at koste med sådan en flyvetur, så du har ventet med at booke den og endnu ikke gjort det.

Men der skal også være mulighed for at have det sjovt på ferien, så det ikke bliver en smalhalsferie, for så er det jo ikke en rigtig fornøjelse, hvis man ikke har mulighed for at lave noget undervejs.

Så du har fundet et gennemsnitligt hotel og sørget for, at der også er mulighed for at komme ud at spise en enkelt aften i hvert fald, og så skal der være mulighed for et besøg på et museum og en rundtur.

Da tiden så nærmer sig for den her ferie, så falder du lige over rejsetilbud.dk og lærer om afbudsrejser, som hidtil kun har været et ord, du har hørt om, men aldrig kendt betydningen af.

Men det ændrer sig nu!

Afbudsrejsen åbner op for sjov og oplevelser på flere fronter

For du ender faktisk med at finde en afbudsrejse, der går hen til det sted, som du havde drømt om, så du ikke behøvede at booke den anden afrejse, du ellers havde set frem til.

Og så ser det faktisk pludselig ud til, at der kom et større råderum i økonomien, fordi du kunne spare pengene på rejsen.

Du overvejer da også, om de penge ikke skulle gå til mere sjov på ferien, men samtidig ved du også, at den her tur nok skal blive sjov med de forudsætninger, som den er lavet under nu, så de penge kan bruges på sjov derhjemme.

Så er der nemlig lige pludselig råd til at tage på en oplevelsesdag derhjemme – og man har lidt penge til en bilregning eller tandlægeregning ved siden af.

Flere Nyheder