Få dit flotte badekar igen med en reemaljering

Få dit flotte badekar igen med en reemaljering

Hvis du går og overvejer at skifte dit grimme og slidte badekar ud med en nyere model, bør du tænke dig om en ekstra gang. Det kan nemlig med stor sandsynlighed reddes med en grundig og professionel reemaljering. Selv det mest ulækre, misfarvede og skrammede badekar har en chance for at komme til at stå som nyt igen med en reemaljering, som er en meget billigere og langt mindre tidskrævende procedure end en udskiftning af badekar.

Hvad indebærer en reemaljering?

Reemaljering er en procedure ved hvilken den flotte og stærke emalje på indersiden af et badekar genetableres. Faktisk kan reemaljering sammenlignes med en autolakering. Forud for selve påføringen af den nye emalje vil badekarrets inderside blive renset grundigt op, og eventuelle huller og skrammer spartlet ud.

Dernæst vil karret blive slebet så det er helt glat og parat til at modtage den forberedende grunder. Grunderen påføres i et par lag, og når badekarrets inderside er ganske ensartet vil emaljen blive påført – ligeledes i flere lag. Den nye emalje består af en blanding mellem akryl og uretan, og påføres ved hjælp af en sprøjte pistol – ganske som når en bil sprøjtelakeres. Og så skal dit badekar blot have lov at stå og hærde i et døgns tid førend det er klar til nye spa oplevelser.

Hvem kan forestå en reemaljering af mit badekar?

Lige som du altid vil overlade lakering af bil til en fagmand bør du også udelukkende lade en dygtig badekarsmaler varetage reemaljering af dit badekar. På den måde er du sikret det smukkeste og mest ensartede resultat – og et badekar som kan holde sig pænt og skinnende i mange år fremover.

Hvis du ønsker et skarpt tilbud på reemaljering af dit badekar kan du altid indhente et sådant hos Ny Emalje via hjemmesiden ny-emalje.dk