Få et smukt og ensartet trægulv med en grundig gulvafslibning

Få et smukt og ensartet trægulv med en grundig gulvafslibning

Er dit trægulv med årene gået hen og blevet plettet, flosset og splintret i overfladen? Så bør du overveje at få det sat flot i stand med en grundig gulvafslibning.

Hvornår ved jeg at det er på tide med en gulvafslibning?

Det allerførste tegn på slitage i et sæbe behandlet trægulv er misfarvninger og slidspor, som ikke forsvinder ved almindelig gulvvask. Den dag du ikke længere kan få dit trægulv til at skinne ved at vaske det med sæbespåner er den dag hvor gulvet har nået et stadie af slitage der nødvendiggør en gulvafslibning.

Hvorfor skal jeg lade Gulvkanonen forestå afslibning af gulve?

Når du lader en gulvmand tilknyttet Gulvkanonen varetage opgaven med gulvafslibning og efterbehandling, er du garanteret et smukt og holdbart resultat, som du kan have glæde af i mange år. De dygtige og erfarne gulvmænd, som arbejder i Gulvkanonen regi, sætter nemlig en stor ære i at aflevere et gulv som i så vidt muligt omfang er restaureret til at stå som nyt.

Med Gulvkanonen får du ikke alene afslebet dit gulv af en kompetent, faglært håndværker. Du får også en professionel service i øjenhøjde og den stærkeste rådgivning hvad angår efterbehandling af dit gulv. En Gulvkanonen gulvmand besidder den erfaring og det håndelag der skal til for at opnå det optimale resultat, og den ekspertise det kræver at vurdere hvad der tjener dit gulv bedst.

Din gulvmand vil kunne hjælpe dig med at finde frem til den efterbehandling som passer bedst til dine ønsker og til dit temperament – og som selvfølgelig matcher gulvets type og træværkets sort. På den måde vil du kunne få et smukt og skinnende trægulv uanset hvor slidt det var i udgangspunktet.

Hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på en gulvafslibning fra Gulvkanonen, kan du indhente et sådant via hjemmesiden Gulvkanonen.dk