Få hjælp af lifecoach til at komme over din frygt og nå dine mål

02 november 2021
Emilie Jacobsen
Få hjælp af lifecoach til at komme over din frygt og nå dine mål

advertorial

Det er ofte vores egen frygt, der står i vejen for, at vi kan nå et mål. Måske er du godt klar over, at du er bange, du ved bare ikke, hvad du skal gøre ved det. Måske er det endnu ikke gået op for dig, at det er frygt og indgroede tanker, der holder dig tilbage i forhold til at nå det, som du gerne vil. Lige meget om du har indset det, eller du først er ved at gøre det, kan det være svært at ændre på det på egen hånd. Det kan være nødvendigt, at du taler med nogle andre og får sat ord på dine problemer og bekymringer, for at du kan komme ud over din angst. 

Overvejer du at tale med en lifecoach, bør du for eksempel se nærmere på Mads Vibe-Hastrup. Han har stor erfaring med at hjælpe andre med at nå deres mål. Det kan både være i forhold til karriere, familieliv, hobbyer og på andre måder. Du kan derfor få hjælp til lige præcis det mål, som du ønsker. Læs mere på https://madsvibe-hastrup.dk/ 

Din underbevidsthed forhindrer dig i at nå målet 

Ofte er det nogle ting, som du ikke selv kan styre, der forhindrer dig i at nå dit mål. Det er nemlig nogle overbevisninger, der er lagret i din underbevidsthed, som du skal ind og ændre på, for at du kan komme videre i forhold til der, hvor du er nu. 

Det er svært for dig selv at ændre på din underbevidsthed. Derfor er det en god ide, at du får talt med en anden om det. Måske har du slet ikke formuleret over for dig selv, hvad det egentlig er, der holder dig tilbage. Der er noget stærkt i at sige det højt over for en anden. Det gør det mere virkeligt og til nogle tanker, som du kan ændre på. 

Flere Nyheder