Få hjælp til international rekruttering

30 september 2020
Cecilie Mortensen
Få hjælp til international rekruttering

Har din virksomhed vokseværk, eller har du planer om at træde ind i et nyt land med dit produkt og koncept? Når virksomheden er klar til at vokse ud af lille Danmark, og skal starte sin rejse med at tage markedsandele i andre lande, får du helt sikkert brug for nye hænder. Du får også brug for kompetencer i det nye land, som både kan tale og skrive sproget. 

Fordelen ved at hyre personale fra det aktuelle land er, at de kender til miljøet og kulturen i det land, som du ønsker at lancere dit produkt og koncept i. Du får dermed et personale, der vil være bedre klædt på at hjælpe din virksomhed med at få succes i det nye land.

Derfor skal du vælge at få hjælp til international rekruttering

Er du i tvivl om du skal have hjælp til international rekruttering, er der flere fordele forbundet med den professionelle hjælp. Et rekrutteringsfirma, der hjælper virksomhed internationalt på tværs af grænser med at finde gode medarbejder, har typisk en stor database med gode kandidater til forskellige stillinger. Her bliver der blandt andet lavet forskellige test og personlighedsanalyser, så du får det bedste grundlag for at finde et match med en person der har de kompetencer du skal bruge kombineret med en personlighed der kan smelte ind i den kultur og værdisæt der ellers er i virksomheden. 

Hvilket rekrutteringsfirma skal du vælge?

Når du skal vælge et rekrutteringsfirma til din virksomhed, anbefaler vi at du undersøger markedet. Der er i dag mange forskellige muligheder, hvilket også betyder, at der er forskel i prisen og det arbejder der bliver udført.

Her har vi undersøgt markedet, for at finde en stærk medspiller til dig, når du skal bruge ekstra hænder til din virksomhed uden for landets grænser. Vi kan dermed anbefale isg.com, hvis du ønsker hjælp til international rekruttering

Flere Nyheder