Find den bedste parkeringsløsning til netop dine parkeringspladser

27 februar 2021
Astrid Pedersen
Find den bedste parkeringsløsning til netop dine parkeringspladser

Har du brug for hjælp til at komme uvedkommende og hensynsløs parkering på dine private parkeringspladser til livs? Så bør du kontakte et professionelt parkeringsselskab med speciale inden for skarpe parkeringsløsninger.

Hvilket parkeringsfirma skal jeg vælge for den bedste parkeringsløsning?

Hvis du søger en parkeringsløsning, som er baseret på en nem og fleksibel aftale med et professionelt parkeringsselskab, kan du med fordel vælge det danske parkeringsfirma UnoPark. UnoPark har igennem det seneste par årtier hjulpet glade og tilfredse kunder til de bedste løsninger, hvad angår parkeringsservice og parkeringskontrol.

Når du vælger UnoPark som dit parkeringsselskab, kan du forvente et højt serviceniveau og en personlig betjening. Du får tildelt din egen parkeringskonsulent, som skal hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger, hvad angår din parkeringsløsning. Du får selv fuld indflydelse på alt, hvad der vedrører parkeringsservice, og kan selv til- eller fravælge elementer til netop din parkeringsaftale.

Uanset om du har behov for adgangskontrol eller begrænsning, eller om du foretrækker en løsning med parkeringsopsyn udført af dygtige og veluddannede parkeringsvagter, kan UnoPark hjælpe dig med at finde netop den parkeringsløsning, som passer til dig.

UnoPark forestår desuden opsætning af al lovpligtig skiltning samt eventuelle automater til udstedelse af parkeringstilladelser. Du får adgang til selv at styre din parkeringsløsning gennem et digitalt administrationsmodul, som kan tilgås via pc eller ved hjælp af en smart app, som kan installeres på din tablet eller på din smartphone.

Gennem denne app kan du eksempelvis udstede eller tilbagekalde midlertidige og permanente parkeringstilladelser, uanset hvor du befinder dig. Og så er en UnoPark parkeringsløsning samtidig så fleksibelt indrettet, at du til hver en tid kan ændre i de valg, du har foretaget, skulle dine behov for parkeringsservice ændre sig.

Du kan læse mere om parkeringsløsninger hos UnoPark på hjemmesiden https://unopark.dk/.

Flere Nyheder