Find det lette Rocna-anker online

Find det lette Rocna-anker online

Mangler du et anker til fortøjning i åben sø? Så kan du overveje et smart og let Rocna anker.

Hvad er et Rocna anker?

Et Rocna anker er et moderne anker til moderne sejlads. Rocna ankeret er lettere og mere strømlinet end det traditionelle plov anker, men har sin lethed til trods en utrolig holdkraft. Dette går Rocna ankeret ideelt i forbindelse med fortøjning på åbent hav. Her leverer et Rocna anker stabil og sikker fortøjning. Og så fylder ankeret meget lidt om bord.

Et Rocna anker er konstrueret således at det altid vender den rigtige vej når det trækkes hen over havets bund. Med et Rocna anker får du et anker som hurtigt og uden besvær graver sig ned i havbunden – og bliver der. Et Rocna anker kan sidde fast i alle typer af havbund, hvilket i praksis betyder at du kun har brug for at have eet anker om bord. Og da et Rocna anker tilmed er virkelig plads besparende, set i forhold til andre anker modeller, er der udelukkende gevinst at hente ved at investere i et Rocna anker.

En anden væsentlig fordel ved et Rocna anker er at det ikke er forsynet med løse dele. Dermed hører Rocna ankeret til blandt de mere robuste og solide ankre på markedet – og af samme grund leveres et Rocna anker med livstids garanti mod brud.

Du kan få Rocna ankre til både i de fleste størrelser mellem 5 og 26 meter. Jo længere og større båd, des tungere anker. Derfor kommer Rocna ankret i mange forskellige størrelser hvilket giver dig mulighed for at vælge et Rocna anker som passer lige præcis til netop din båd.

Du kan finde det rette Rocna anker ved at anvende størrelses tabellen hos Bådbiksen på hjemmesiden https://www.baadbiksen.dk/baadudstyr/11-rocna-anker/ hvor du også kan bestille dit nye Rocna anker.