Find din lokale elektriker i Storkøbenhavn

Find din lokale elektriker i Storkøbenhavn

Står huset eller lejligheden over for en omfattende renovering, eller trænger de gamle el installationer til en udskiftning. Så skal du have fat i en autoriseret el installatør eller elektriker. Og til dette formål kan du, såfremt du er bosat i hovedstadsområdet, benytte W. Johansen El ApS.

Hvilke opgaver kan W. Johansen El ApS hjælpe med?

W. Johansen El ApS er et alsidigt elektriker og installatør firma som kan træde til i mange situationer.

Hos W. Johansen El ApS finder du et bredt spektrum af kompetencer og dygtige autoriserede fagpersoner som står klar til at udføre arbejde inden for rådgivning omkring – og praktisk udførelse af – energi renoveringer, her under design og opførelse af belysnings anlæg, og ventilations anlæg, lovliggørelse af eltavler, diverse former for renoverings og moderniserings opgaver, istandsættelse og opbygning af køkken og toilet, komplette renoveringer af hus og lejligheder, servicering af bolig foreninger, installation af netværk og fiber, opsætning og implementering af dørtelefon anlæg og andre former for adgangs kontrol samt eftersyn af el og hfi anlæg i forbindelse med flytning og ejerskifte forsikring.

W. Johansen El ApS beskæftiger udelukkende autoriseret el installatører og elektrikere som brænder for deres job og for deres fag. De dygtige medarbejdere holder sig stedse opdaterede når det handler om de seneste regulativer samt nye og innovative arbejdsmetoder, teknologier og materialer. Således er du altid sikret en tidssvarende og holdbar løsning når d vælger W. Johansen El ApS som din elektriker i Storkøbenhavn.

W. Johansen El ApS kører over hele Storkøbenhavn, især i områderne omkring Ballerup, Lyngby, Smørum, Skovlunde og Virum. Er du bosat i et af disse områder kan du således med fordel kontakte W. Johansen El ApS med henblik på en snak omkring dine behov for hjælp fra en autoriseret el installatør eller elektriker. Klik ind på hjemmesiden w-teknik.dk og læs mere.