Find en formidabel privatskole i Valby

23 august 2021
Astrid Pedersen
Find en formidabel privatskole i Valby

Når du står for at skulle vælge skole til dit barn er det vigtigt at du ser dig godt for. Der er absolut intet forgjort i at sætte barren højt når den rette skole skal findes. Og du kan med fordel lede blandt privatskoler i dit lokalområde.

Hvorfor vælge en privatskole frem for folkeskolen?

Den danske folkeskole har mange fortrin, og holder generelt en ganske udmærket kvalitet. Men dette er ikke ensbetydende med at der lige netop i dit lokalområde findes en afdeling af folkeskole hvor netop dit barn kan trives og udvikle sig.

Hvis du har svært ved at finde en kommunalt drevet skole, som lever op til dine standarder, tæt på din bopæl, kan du således kigge efter de private skoler i området.

Det er en fordel at have skolen tæt på hjemmet, først og fremmest på grund af transport tiden, men også fordi barnet med stor sandsynlighed ønsker at dyrke venskaber fra sin skole i fritiden. Og så er det smart at have legekammeraterne inden for kort afstand.

Få øget faglig og social udvikling og trivsel på en privatskole

Der ud over er der masser af fordele ved privatskolen. Du kan for eksempel roligt regne med at lærerstaben på en privatskole består af dygtige, engagerede og særdeles kompetente lærere.

Privatskoler har bedre mulighed for at screene de kandidater som ansøger om fast ansættelse på skolen end en kommunalt drevet folkeskole har. Det betyder at en privatskole kan udvælge de fagligt mest dygtige lærere, og samtidig vælge personligheder som matcher indbyrdes.

Dette giver sammenhold i lærerkollegiet hvilket betyder rigtig meget for det gode arbejdsmiljø hvilket har en positivt afsmittende effekt på klasselokalet. Og lærere som er ansat på privatskoler bliver typisk længere i deres stillinger end lærere i folkskolen.

Leder du efter en god privatskole på Frederiksberg eller i København kan du finde hvad du søger på https://www.johannesskolen.dk/ 

Flere Nyheder