Flugtmetode fra fangeskab i udstillingsmontre

16 november 2020
Anders Lundtang Hansen
Flugtmetode fra fangeskab i udstillingsmontre

Vi er ikke ude i, at du skal lege en slags Houdini ved at slippe ud af en udstillingsmontre, hvor du er svøbt ind i klæder uden ærmer, har lænker på dig, og hvor der måske endda er vand inde i montren, så du vitterligt er i kapløb med tiden om at slippe ud.

Det ligger vi slet ikke inde med viden om, hvordan man skal beskæftige sig med, så det skal du søge andre steder hen for at finde viden omkring – hvis du er til den slags.

Vi er mere ude i, hvis du skulle være så uheldig at blive fanget inde i en udstillingsmontre, der er stor nok til at have et menneske deri.

Selvom chancen er lille, så kan det jo ske, hvis man er uheldig, og er man alene, så er man virkelig på den!

Tag den med, du skal nok komme ud af den udstillingsmontre!

Det optimale er jo, hvis der er nogle i nærheden, så du kan råbe efter hjælp, for de færreste af den slags montre er helt hermetisk lukkede, så lyd kan godt slippe ud – og på den måde kan luft også komme ind til dig, så du ikke dør af iltmangel.

Det kan jo dog være en kustode, der skal gøre rent om natten i en udstillingshal, eller det er en nattevagt på et museum, der ender med at blive fanget i sådan en montre.

Hvad gør man så?

Man skal bevare roen, specielt hvis man har klaustrofobi. Men der er ellers ingen grund til at gå i panik, for de fleste har en telefon på sig, så man kan ringe efter hjælp, der kan komme en til undsætning, hvis man skulle være fanget i sådan en model, hvor låsen lige smækker i bag en.

Har man ikke telefonen på sig, så er der stadig ilt nok til, at man bør kunne klare sig en nat eller en weekend derinde – lad os bare håbe på, der ikke er ferielukket, og ingen venter, at du vender retur et sted!

Skal du have købt udstillingsmontre, så bør du gøre det hos https://www.kibe.dk/ 

Flere Nyheder