Gå til frisør på Østerbro

Gå til frisør på Østerbro

Er du bosiddende på det skønne Østerbro, nærmere betegnet i Nordhavn kvarteret, og leder du efter en dygtig frisør? Så kan du med fordel læse videre i det følgende.

Hvorfor gå til frisør?

Uanset om dit hår er kort eller langt har det brug for at blive klippet i ny og næ.

Dyrker du en decideret korthårsfrisure anbefales det at du bliver klippet mindst én gang hver sjette uge. Det lange hår skal med jævne mellemrum have studset spidserne hvis det skal holde sig smukt og glansfuldt.

Hårets spidser slides nemlig med tiden hvilket kan gøre hårstråene porøse og nærmest gennemsigtige i enderne, samtidig med at det nemmere filtrer, knækker og spalter. Dette får håret til at tage sig mat og glansløst ud, og det bliver vanskeligt at rede og sætte.En frisør vil med en let klipning kunne komme de slidte spidser til livs. Og så vil dit hår genvinde sin sunde og spændstige fremtoning.

En dygtig frisør vil dog kunne tilbyde meget andet og mere end blot en klipning. Har dit hår lidt skade i forbindelse med gentagne farvninger eller afblegninger, eller er det mat og glansløst efter en lang sommer med sol og saltvand, kan frisøren også rette op på dette.

En frisør, som kender sine produkter, vil kunne sammensætte den helt rigtige hårkur eller hårmaske til dig. På den måde vil du i forbindelse med din klipning kunne få ekstra fugt og næring sluset ind i dit hår, således at dette vil holde sin smukke glans og volumen i længere tid. Din frisør vil også kunne rådgive og vejlede dig når det handler om tiltag du selv kan udføre derhjemme – for eksempel ugentlige hårkure eller beskyttende pleje i forbindelse med styling.

Hvor finder jeg en kompetent frisør på Østerbro?

Frisørsalon Hair & Beauty er din frisør salon på Østerbro – læs mere på salon-hair-beauty.dk