Glæd de mindste med en lækker sandkasse

27 december 2020
Astrid Pedersen
Glæd de mindste med en lækker sandkasse

Har du små børn – og hører der en have til dit hus? Så er det oplagt at give ungerne mulighed for at lege udendørs i sommer månederne. Det behøver ikke at betyde at du skal omdanne hele haven til en fuldt udrustet legeplads.

De helt små børn er som regel ganske godt tilfredse med enkle lege redskaber. Og hvis du ønsker at give dem mulighed for at underholde sig selv i mange timer ad gangen kan du med fordel investere i en hyggelig lille sandkasse.

Hvordan opfører jeg en sandkasse i haven?

Du behøver ikke at være velsignet med de store forkromede håndværker egenskaber for at kunne forkæle dine børn med en sandkasse til haven. Sådan én kan du nemlig købe via en forhandler af udendørs lege redskaber.

Det er ingen sag at opføre en sandkasse når den leveres som samlesæt, eller måske endda som en komplet flytbar plastik sandkasse. Børnenes sandkasse behøver ikke at fylde hele haven førend de mindste kan få glæde heraf. Du kan således med fordel købe en lille let sandkasse af plastik, komplet med låg og bund, som nemt kan tømmes og flyttes efter behov.

På den måde kan du stille sandkassen i skuret eller i garagen om vinteren, eller når haven skal bruges til andre formål. Og så længe du fylder din sandkasse med det rigtige sandkasse sand kan ungerne have lige så stor glæde af en sandkasse af plastik som en sandkasse af træ.

Kan jeg selv bygge en sandkasse?

Du kan selvfølgelig også vælge selv at bygge børnenes sandkasse. På nettet kan du finde masser af tips, tricks og ideer til design og konstruktion af en sandkasse. Og du kan nemt finde materialerne til sandkassen i dit lokale byggemarked. Du kan få mere inspiration til at bygge din egen sandkasse på https://husblog.dk/guide-saadan-laver-du-den-rigtige-sandkasse-til-dit-barn/ 

 

Flere Nyheder