Her finder du byens foretrukne VVS i Lyngby

06 juni 2020
Silje Hansen
Her finder du byens foretrukne VVS i Lyngby

Skal du have trukket vand til et nyt badeværelse, toilet eller udendørs bad, kan det være aktuelt at hyre en VVS installatør. Det kan også være, at du skal have kigget på dine gamle vandrør eller udskiftet til nye vandrør. En autoriseret VVS installatør har en faglig baggrund og uddannelse bag sig til at må udføre de lovpligtige opgaver.

Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, om det er en autoriseret VVS installatør du hyrer til opgaven. Autorisation er noget fagmanden får gennem tilsynsmyndighederne. Her har de kontrol og kvalitetstjek løbende hvert andet år, som gør at en autoriseret VVS installatør har den nyeste viden om de løsninger der er på markedet. 

Derfor skal du vælge en autoriseret VVS installatør

Det er visse opgaver, hvor det er utrolig vigtigt at hyre en autoriseret VVS installatør til. Der er visse opgaver, som er lovpligtige kun bliver udført at en autoriseret VVS installatør. Det skyldes, at det skal være lavet et særlige regler og sikkerhedskrav. Hvis du i disse opgaver ikke vælger at bruge en autoriseret VVS installatør, vil det blive betragtet som en ulovlig installation. Det vil have en betydning, når du skal sælge dit hus, da det vil trække ned for den nye køber. Derudover vil forsikringen ikke dække regningen, hvis der skulle opstå en vandskade i boligen på grund af den ulovlige installation. 

Hvilken VVS installatør skal du vælge i Lyngby?

Skal du have installeret et nyt armatur, trukket vand ind i din bolig eller få kigget på dit vandløb i ejendommen, så er det ideelt at finde en autoriseret VVS installatør. Der er flere om buddet, hvorfor det er godt at starte med at søge lokalt. Her vi har lavet lidt research i Lyngby med fokus på at finde en kompetent og pålidelig VVS installatør. Her kan vi varmt anbefale at vælge https://stroemann.dk/vvs-lyngby.aspx.

 

Flere Nyheder