Hold igen med indtaget af en Diplomatico-rom

13 januar 2021
Anders Lundtang Hansen
Hold igen med indtaget af en Diplomatico-rom

Det var allerede de gamle filosoffer, der nåede frem til, at man skulle huske at leve i mådehold og kompromis med andre.

Aldrig for meget, men bestemt ikke for lidt; men der er jo også dem, der ønsker at leve en hedonistisk livsstil, hvor de lever efter bestemmelsen, at de skal have så meget, som det overhovedet er muligt, og de skal gerne have det hele tiden, når det er muligt.

De går efter nydelsen konstant og ser livet som noget, der skal nydes konstant.

Sådan kan det da også være rart at leve, men der følger jo også pligter, opgaver og ansvar med i livet, som ikke er lige dele nydelse.

Så hvorfor starter vi med dette umiddelbare sidespring i en artikel om rom?

Fordi det er meget gældende, når man skal nyde en rom, og det kan meget vel være en Diplomatico-rom.

Sæt grænsen et fornuftigt sted

Det er da klart, at en rom jo er skabt til nydelse, og der skulle helst ikke være nogle opgaver af de kedelige slags forbundet med denne, når man først har anskaffet sig den.

Men det svære kan komme af, at man elsker smagen ved den, og det kan være svært at begrænse sig.

Man behøver ikke være alkoholiker for at nyde den lidt for meget, for selvom man elsker smagen, og man kan mærke velvære i kroppen af at indtage den, så er store mængder alkohol ikke godt for en – specielt ikke den stærke slags.

Derfor skal man, om man så nyder den en enkelt aften, eller man tager den med til fest, hvor mange mennesker skal smage den, eller man selv regner med at drikke af den hele aftenen, forsøge at begrænse ens indtag.

For det kan ikke alene føre nogle grumme tømmermænd med sig og ramme dig hårdt på helbredet, men du glemmer nok også, om du rent faktisk nød den Diplomatico-rom eller ej dagen før.

Køb Diplomatico rom hos Premiumbottles, så du aldrig behøver mangle den igen.

Flere Nyheder