Hvorfor vælge Invisalign?

Hvorfor vælge Invisalign?

Hvis du står for at skulle have rettet dine tænder er det værd at overveje en løsning med Invisalign. Der er nemlig utroligt mange fordele ved at vælge en Invisalign behandling frem for en tandretning med almindelig bøjle.

Først og fremmest er der det rent kosmetiske. Hvor en konventionel tandbøjle – også kaldet en ”togskinne” – er meget synlig for andre mennesker, er den transparante og lette Invisalign tandskinne praktisk taget usynlig. Det betyder at du kan have bøjle på hver dag uden at dine venner eller kolleger kan se at du er midt i et tandretnings forløb.

Der ud over er der en række praktiske og hygiejniske forhold som gør sig gældende i forbindelse med retning af tænder. Vælger du almindelige fast monterede tandbøjler i over og undermund – også kaldet for ”togskinner” – vil du daglig skulle slås med at skulle rense madrester ud af bøjlernes metalliske dele efter hvert måltid.

Det kan også være besværligt at børste tænderne grundigt når man har fastsiddende tandbøjle. Og metal delene kan irriteret indersiden af dine kinder og din læbe således at der danner sig sår eller blister.

Hvor kan jeg få rette tænder med Invisalign i København?

Hvis du leder efter en kompetent tandlæge klinik som tilbyder tandregulerings forløb med Invisalign kan du med fordel vælge You Smile I Smile.

You Smile I Smile er en sammenslutning af dygtige og erfarne fagfolk – her under tandlæger og tandplejere – med et indgående kendskab til behandling med Invisalign. Hos You Smile I Smile vil du i samråd med tandlægen finde ud af om du skal have en Invisalign behandling, hvor lang tid den skal tage, og hvad du kan forvente dig fit selve behandlings forløbet og det færdige resultat.

Du kan læse meget mere om Invisalign tandretning hos You Smile I Smile på hjemmesiden yousmileismile.dk