Lad en boligadvokat hjælpe dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed

24 maj 2020
Astrid Pedersen
Lad en boligadvokat hjælpe dig med at gøre dine boligdrømme til virkelighed

Et boligskift er altid en stor begivenhed i livet. I de fleste tilfælde køber man kun ny bolig, hvis man er vokset ud af den gamle – for eksempel i forbindelse med familieforøgelse – eller som følge af en anden større livsbegivenhed. Det kan for eksempel være afslutning på et studie, hvor man skal ud og have sin første permanente bolig, eller i forbindelse med skilsmisse eller samlivs ophør, hvor man flytter for sig selv. Eller måske har man fået arbejde i en anden del af landet og er i den anledning nødsaget til at rykke teltpælene op.

Under alle omstændigheder er boligkøb en meget stor og vigtig beslutning, såvel på det følelsesmæssige plan som på det økonomiske. Derfor er det vigtigt, at beslutningen sker på et vel overvejet grundlag, da den ellers vil kunne få tunge konsekvenser.

Kontakt en dygtig boligadvokat når handelen skal sikkert i hus

Har du været på boligjagt i mange måneder, kan det føles som en hel lettelse når alting falder i hak, og du finder den helt rigtige lejlighed eller måske lige frem drømmehuset. Det kribler sandsynligvis i fingrene for at skrive under på købsaftalen, så du kan få nøglerne i hånden og påbegynde renovering og indflytning.

Men du bør først sikre dig, at denne købsaftale indeholder et advokat forbehold. Et sådant giver dig nemlig et vindue på fjorten dage til gennemlæsning af dokumentation, som kunne indeholde vigtige oplysninger om hvilke ejendomsmægleren ikke har informeret dig. Disse dokumenter kan for eksempel tælle referater af general forsamlinger i den forening, boligen tilhører, samt regnskaber og budgetter for pågældende forening.

Hvis du ikke mener, at du besidder hverken kompetencen til at vide hvad du skal kigge efter i diverse dokumenter, kan du med fordel overlade opgaven til en boligadvokat. På baggrund af gennemlæsning vil han eller hun kunne rådgive dig omkring bolighandelen, således at du indgår denne på et oplyst grundlag.

Du kan finde din online boligadvokat på https://eboligadvokat.dk/ 

Flere Nyheder