Lær Reiki på få dage

Lær Reiki på få dage

De fleste professionelle inden for behandler branchen oplever fra tid til anden at deres energi bliver tappet. Dette er ingen tilfældighed. Er du et empatisk mennesker, og arbejder du til daglig med mennesker som gennem massage, zoneterapi, akupunktur, kranio-sakral terapi eller andre former for kropslig eller spirituel behandling søger forløsning kan der ofte ske en overførsel af energi.

Det kan være at du igennem behandlingen drænes for din egen helende energi – eller at du overtager noget af klientens. I meget grelle tilfælde vil man som behandler faktisk kunne udvikle symptomer som ligner klientens ved den sidst nævnte form for transfer. Og så kan det være meget svært selv at genvinde sin indre balance.

Lær Reiki og beskyt dine egne energier

Derfor er det en rigtig god idé for dig som behandler at lære at beskytte dig selv. Hvis du hver eneste dag bruger af dine egne ressourcer for at hjælpe andre til at få det bedre vil du ikke kunne undgå at tære på dine egne – med mindre du får de rette redskaber til at beskytte dig.

Det kan du for eksempel gøre gennem en Reiki indvielse og et kursus i Reiki healing. Reiki healing er en særlig form for healing hvor du ikke gør brug af dine egne helende egenskaber – og dermed din egen energi. I stedet fungerer du som kanal for de uudtømmelige kilder af universelle energier som du kan lade strømme gennem dig og over i klienten hvor de kan forløse deres helende og forløsende værdier.

På blot en enkelt weekend vil du kunne lære at gøre brug af Reiki metoden i forbindelse med dit arbejde frem for at slide dig selv op. Christo Blaak (Padam) har mange års erfaring i Reiki undervisning og spirituel vejledning. Du kan læse mere om Reiki kurser i Jylland på christo.dk