Mange folk kan lide at bruge Microsoft Office 365 af flere grunde

12 juni 2021
Anders Lundtang Hansen
Mange folk kan lide at bruge Microsoft Office 365 af flere grunde

Microsoft Office 365 er blandt manges foretrukne “pakke”, når de kommer til at have forskellige programmer at bruge i sin computer, specielt hvis der er tale om en Windows PC, da sådan en er meget kompatibel med denne pakke.

For mange handler det blandt andet om nostalgien i den pakke, for den fulgte med mange PC’er i begyndelsen, og PC var det meste udbredte dengang, når man fik sig en hjemmecomputer, og når man fik IT-systemer og udskiftede dem på arbejdet.

Nu om dage er der kommet flere alternativer til, men hvis man ikke specielt er en forgangsperson på området med computerteknik og software, eller man bare kan lide det velkendte, så foretrækker mange Microsoft Office-pakken.

Senere kunne man ikke regne med, at pakken fulgte med ens maskine, så man skulle købe den fysisk og installere den.

Nu køber man den som regel online og installerer den derefter.

Microsoft Office 365 kender sine kunder

Man kan også opleve nu om dage, at man køber sig en Windows-computer, og så er der en præinstalleret pakke med Microsofts pakke i, som man så har begrænset adgang til, eller at den kun virker i en given periode.

Og fordi man er så vant til at bruge den, så vælger langt de fleste at installere den fulde pakke, når muligheden melder sig.

Dette gælder især, fordi mange mennesker ved, at rigtig mange andre mennesker bruger disse programmers formater, så det er lettere at udveksle den slags med dem, fordi de kommunikerer lettere sammen.

Desuden ved folkene bag pakken også, hvordan de skal finde den gyldne mellemvej mellem at udvikle sig, men samtidig sørge for at tingene virker familiært, og at brugervenligheden er høj.

Står du og mangler Microsoft Office 365, så er det bare med at besøge følgende link og få den installeret med det samme:

https://dandomain.dk/email-office/office365.

Flere Nyheder