Nem frokost du kan lave til hverdag

03 maj 2022
Steffen Petersen
sandwich

advertorial

Det kan være dyrt at spise ude hver dag, og det er ikke altid den sundeste løsning. Derfor får du nemme løsninger, der kan spare dig penge og som sikrer, du er godt mæt efter, du har spist det. Hvis du mangler idéer, så kan du læse med i dette indlæg.

 

sandwich

 

Sandwich

En sandwich er en klassisk frokostret, og der er uendelige muligheder, når det kommer til fyld. Du kan vælge den klassiske med skinke og ost, eller du kan være kreativ med avocado, ristede grøntsager, og hummus. Der findes mange måder, du kan lave lækre og sunde sandwichs på. Hvis du føler dig ekstra doven, kan du endda købe en færdiglavet sandwich hos mange sandwichbarer rundt omkring i dit område, hvor du bor. Du kan også finde lækre sandwichs her: https://www.daellekatessen.dk/ 

 

Salat

En anden nem frokostmulighed er en salat. Der findes masser af forskellige salatopskrifter, som du kan prøve, eller du kan holde tingene enkle og bare vælge en almindelig grøn salat med dressing. Glem ikke at tilføje protein til dine salater i form af bønner, nødder, kylling eller æg. Dette vil hjælpe dig med at holde dig mæt og tilfreds hele vejen igennem din arbejdsdag.

 

Wraps

Wraps er en anden god frokostmulighed, som kan fyldes med alt det, du kan lide. Ligesom med sandwiches er mulighederne for fyld uendelige – fra grøntsager og tofu til kylling eller oksekød. Der findes mange gode opskrifter på nettet, hvis du søger inspiration, men du kan også selv være kreativ og finde på din egen lækre wrap.

 

Suppe

Hvis du leder efter en nem og lækker frokost, der sparer tid og penge, hvorfor så ikke prøve at lave en simpel suppe? Supper er mættende og varmende, og de kan laves med de ingredienser, du har ved hånden. Desuden tager hjemmelavede supper slet ikke lang tid at lave – så du vil føle dig tilfreds og glad at vide, at du har lavet noget sundt og lækkert til dig selv.

Flere Nyheder