Puslespil og lignende kan give mange timers underholdning!

Puslespil og lignende kan give mange timers underholdning!

Det var helt fantastisk dengang, da man kunne begynde at spille puslespil på nettet!

Ikke længere var man bundet af de spil, man havde derhjemme, som alligevel var gået lidt i stykker, var falmede en del, og manglede de fleste ikke alligevel en del brikker?

Man skulle heller ikke betale en ordentlig bunke penge for at “anskaffe” sig nye puslespil, for man kunne med få beløb spille en masse puslespil online, der ofte blev skiftet ud – og nogle steder kunne man endda gøre det gratis.

Men på den måde forsvandt det sociale også ved at være samlet om flotte puslespil, hvor det blev en fælles aktivitet, at man forsøgte at se, om man kunne samle spillet.

Der blev lagt mange strategier for, hvordan man gjorde det bedst; man delte måske områder af spillet mellem folk, hvis der var tale om et større puslespil, og man lånte brikker til hinanden, hvis man mente, at man lå inde med noget, der kunne passe hos en anden persons område.

Online skulle man næste bare trykke på brikkerne, så faldt de selv hen, hvor de skulle ligge, og nogle gange fik man endda hints til, hvor de skulle ligge. Udfordringen var forsvundet, det sociale var væk, og det var nu reduceret til noget, man fordrev tiden med.

Det er derfor ifølge os på tide, at man igen tager puslespillet frem fra gemmerne, eller man køber et nyt et, for der er bare noget ved selv at løse sådan et puslespil sammen efter lang tids frustration.

Og det er ikke bare noget, man laver, når man er i sommerhus, fordi man keder sig.

De flotte motiver tager langsomt form, som man betragter låget på æsken til spillet, og man kan derfor reservere et helt bord derhjemme til dette spil, som man samler over tid.

Det er bare med at komme i gang!