Renovation af dit hjem – Gulvafslibning og afhøvling

Renovation af dit hjem - Gulvafslibning og afhøvling

Gulvafslibning og afhøvling – Forskøn dit hjem

Er det mange år siden at du sidst fik renoveret dit gulv? Har det modtaget brugstegn over årene og præsenterer ikke længere det udtryk, du ønsker i dit hjem? Så har du truffet et fornuftigt valg, ved at kigge med hos os. Med mange års erfaring inden for branchen, leverer vi nu kvalitetsservice og håndværk til tilfredse kunder, i hele Danmark.

Et flot trægulv giver varme og stil til et rum, samt bidrager til at skabe en hjemlig atmosfære. Derfor kan tilstanden af dette, påvirke udseendet af dit hjem betydeligt.

Hvad enten du ønsker en opgradering af dette for din egen fornøjelse, eller fordi du går med tanker om at sælge, så vil dette forhøje både livskvaliteten og salgsværdien af dit hus/lejlighed/sommerhus. Vores fagmænd ved præcis hvad de skal tage højde for, i forhold til typer af træ, typer skader som kan være opstået og meget mere. Vores mål er din tilfredshed og vi vil gerne sørge for at du kan få alle dine drømme opfyldt, igennem dit samarbejde med os. Derfor udfører vores kyndige og professionelle medarbejdere og også andre opgaver end gulvarbejde. F.eks. afslibning af trapper, bordplader og træterrasser, i resten af landet.

Efter et besøg fra os, vil dit hjem have modtaget komplet fornyelse og alt vil harmonere perfekt med hinanden. For at du skal føle dig helt sikker igennem hele vores samarbejde, vil vi gerne tilbyde dig vores tilfredshedsgaranti. Denne inkluderer 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi tager ikke imod betaling, før at du har set det færdige resultat og er tilfreds med dette. 

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud omkring tider og priser, på den renovation du ønsker foretaget? Så kan du med fordel se med på vores hjemmeside Gulvkanonen, hvor du vil kunne komme i kontakt med vores servicemindede og erfarne medarbejdere, som kan give dig den korrekte vejledning og rådgivning.