Sådan kan du give dit hjem et flot og rustik touch

Sådan kan du give dit hjem et flot og rustik touch

Er du vild med den smarte New Yorker stil, der er flot, industriel og rustik på samme tid? Det kan du også sagtens få i dit eget hjem.

Hvis du gerne vil have det helt særlige New Yorker udtryk, så skal du have fat i en New Yorker væg. De er indgrebet af New Yorker stilen, og man finder dem ofte i de populære “Lofts”, som er gamle industri områder i New York, som blev lavet om til boliger. Det er boliger bestående af ét stort rum, hvor de er inddelt af de smarte New Yorker vægge. Flotte industrielle vægge med glas i. 

Sådan får du fat i en New Yorker væg 

New Yorker stilen er populær, så derfor er der også flere, der tilbyder at lave disse vægge. Det er vigtigt, at du vælger et firma, hvor du er sikker på, at håndværket og kvaliteten er i top, så du får et endeligt resultat, der er holdbart.

Ved at bestille din New Yorker væg hos New-Yorker.dk får du en håndlavet væg i højeste kvalitet. Man mærker tydeligt, at de brænder for det, og de lægger meget vægt på at levere et godt resultat. Du kan derfor trygt vælge dem til opgaven og samtidig være sikker på, at du får det, du ønsker. 

Få professionel rådgivning til valg af væg 

Hos New-Yorker.dk kan du vælge imellem forskellige størrelser og stilarter. Der er derfor rig mulighed for, at du kan finde en, der matcher lige præcis det, du søger. De har masser af erfaring inden for området, så de hjælper dig meget gerne med gode råd og vejledning, så du tager det bedste valg. Snakken er helt uforpligtende, og de kan også guide dig i, om en New Yorker væg overhovedet passer ind i dit hjem.

Klik ind på deres hjemmeside og bliv klogere på, hvordan de kan hjælpe dig.