Sådan ligger du bedst på en sovesofa!

26 november 2020
Anders Lundtang Hansen
Sådan ligger du bedst på en sovesofa!

Som det første skal det nok lige påpeges, at det kommer jo meget an på, hvilken sovesofa du har, og nogle gange er du jo hjemme hos andre, så du må få det bedste ud af at sove på deres sovesofa.

Derfor er denne artikel specielt henvendt til den sidste gruppe. For man skal jo have en god nats søvn, når man sover hos andre også, specielt når dette gælder en sovesofa – også selvom det måske bare lige er for at få en lur.

Skal du selv have indkøbt en sovesofa, så find din nye sovesofa her, så du i hvert fald kan vælge den bedste slags til dig, som passer bedst til dine forhold, både hvad angår pladsen derhjemme, men også hvordan du er formet som menneske.

Noget af det første er selvfølgelig at få lagt rent sengetøj på, hvis du er hos andre. Så får du et godt udgangspunkt for et rent underlag, hvis andre plejer at sidde eller sove i den.

Gør det komfortabelt i den sovesofa

Ikke alle sovesofaer er dog skabt af den bedste kvalitet, så man må nogle gange nøjes med en sovesofa, der fungerer bedre som sofa end som seng, hvorfor man hurtigt kan mærke dette, når man lægger sig.

Har man derfor mulighed for det, så bør man lige afprøve sovesofaen, inden man reelt skal til at sove, så man nogenlunde ved, hvad man skal gerne – specielt hvis det er helt umuligt for en at ligge her, så man måske skal finde en madras frem eller finde på en anden mulighed for at sove.

Så bør man lægge sig i en retning, hvor der er plads til ens krop; man bør ligger uden for mange kanter, buler og mellemrum, så man også ligger nogenlunde udstrakt.

Dernæst er det mere småting såsom lys, temperatur og dyne, der er med til at gøre udslaget for at sove godt.

Flere Nyheder