Sjælland: Få udbetalt skrotpræmien på din gamle bil her

Sjælland: Få udbetalt skrotpræmien på din gamle bil her

En skrotpræmie er en betal du kan opnå, hvis du har en bil som du ikke kan sælge, eller ønsker at bruge tid på. Det er et ansvar bilproducenterne tager, da de ønsker at de biler der bliver produceret også bliver nedbrudt på en ordentlig og ansvarlig måde. Det vil sige, at de steder du kan få en skrotpræmie også er godkendt til dette, da de sørger for at bilerne bliver nedbrudt på en miljøvenlig måde. Det vil sige, at de dele og parter på bilen, som godt kan bruges igen bliver genbrugt. Og resten af bilen bliver skrottet og nedbrudt på en måde, så materialet igen kan smeltes om og bliver brugt i de nye biler der bliver produceret. 

Hvilke kriterier skal din bil leve op til før du kan få udbetalt skrotpræmien?

For at kunne få den fornemme skrotpris for din gamle bil, som ikke kan synes, repareres eller bruges igen, kræver det først og fremmest at du vælger en miljøgodkendt autoophugger. Her stiller autoophuggeren de krav, at din bil sidst har været registreret juli år 2000. Derudover må din bil ikke veje mere end 3.500 kg, samt være plads til at der kan sidde mere end 9 personer i bilen – det er inklusiv føreren. Derudover skal bilen have haft minimum den lovpligtige ansvarsforsikring tilmeldt på bilen, inden bilen blev afmeldt. 

Hvis du kan sætte kryds ved disse kriterier er du godt på vej til at få udbetalt skrotpæmien for din gamle bil.

Få afhentet din gamle bil og få udbetalt skrotpræmien

Står du i den situation at din bil er totalskadet eller du har en bil, som ikke kan køre, kan du stadig få udbetalt skrotpræmien for din gamle bil ved at vælge en miljøgodkendt autoophugger, der vil afhente din bil. Her kan du med fordel vælge at skrotte din bil hos https://www.faarevejle-autoophug.dk/.