Smarte og funktionelle opladerskabe til bærbare computere

19 august 2021
Astrid Pedersen
Smarte og funktionelle opladerskabe til bærbare computere

I dag er laptops og tablets flyttet ind i klasselokalerne og benyttes aktivt i forbindelse med undervisning. Og derfor er der opstået et helt naturligt behov for opladning af disse.

Hvor kan jeg finde den bedste oplader løsning til flere computere?

Hvis du har brug for at lade flere laptops op på én gang er det en god idé at vælge en løsning som er indrettet dertil. Hvis du sætter alle enhederne til at lade op samtidig ved hjælp af en almindelig stikdåse risikerer du overbelastning af de elektriske systemer – og så kan der nemt ryge en sikring.

Med et opladerskab fra MAX Horsens A/S kan du sikre at samtlige laptops kan få lige meget juice på samme tid uden at der forekommer spidsbelastning. Et sådant opladerskab er nemlig udstyret med det der kaldes sekventiel strømstyring. Det betyder at ikke alle opladninger påbegyndes samtidig.

De smarte opladerskabe fra MAX Horsens A/S er forsynet med flere separate rum, eet til hver enhed. Hvert rum er via eget strømudtag koblet op på elnettet via en fælles tilkobling. Denne er beskyttet med en 16A sikring og et såkaldt overspændings værn. Du løber således ingen risiko for at ødelægge de elektriske systemer.

Flere fordele ved opladerskabe fra MAX Horsens A/S

Opladerskabe fra MAX Horsens A/S fås i flere forskellige størrelser. Samtlige opladerskabe er udrustet med hjul så de nemt kan flyttes rundt i lokalet. Skabene er udført i solide materialer og er konstrueret til at være indbrudssikre, lige som samtlige skabe kan låses med nøgle.

MAX Horsens A/S opladerskabe er særdeles velegnede til brug i klasseværelset da alle elevernes laptops kan lades op i løbet af frokostpausen eller frikvarteret. På den måde slipper I for problemer med laptops som løber tør for strøm midt i timen.

Du kan læse mere om opladerskabe, og finde den ideelle oplader løsning til flere computere, på max-horsens.dk

Flere Nyheder