Streaming giver mange fordele

25 maj 2020
Søren Black
Streaming giver mange fordele

Overraskende og nyskabende indhold

Når du sætter dig tilbagelænet i din bedste lænestol med cola og popcorn, så har udvalget af god underholdning på din tv-skærm aldrig været større. Dette skyldes ikke mindst de udenlandske streamingtjenester, der for alvor er ved at have fået deres tag i danskerne. En undersøgelse fra 2017 viste, at der nu kun var 16 procent af seerne herhjemme, der ikke var kommet med på streaming-bølgen. Fordelene ved streaming er da også virkelig mange. Du kan både pause dit indhold og spole let frem og tilbage i din yndlingsfilm.

Der kommer ingen afbrydelser undervejs fra irriterende reklamer, og så er udvalget af både film, serier og dokumentar helt fantastisk. Her er der virkelig meget at vælge imellem, og mange af for eksempel tv-serierne er både overraskende og nyskabende. På denne side kan du læse meget mere om det indhold, du kan streame dig til: techglad.dk/netflix-hbo-nordic-c-more-eller-viaplay-hvad-skal-du-vaelge/.

Niche-tjenester mod et smalt publikum

Du kender sikkert allerede Netfix, HBO Nordic og Viaplay, der topper listen over streamingtjenester med flest danske abonnementer. Men derudover er der også kommet mindre niche-tjenester, der er målrettet et smallere publikum. Det er for eksempel en tjeneste som Dansk Filmskat, hvor der kan streames gamle, danske folkekommedier med Dirch Passer og Ove Sprogøe. Der kan også nævnes en platform som Min Bio, hvor indholdet udelukkende er rettet mod børn.

Nye steamingtjenester på vej

Elsker du bare at streame løs i sofaen, har du meget at glæde dig til de kommende år. For mange af de store, internationale virksomheder, du allerede kender er nemlig på vej med deres eget streaming indhold. Blandt andet har både Facebook, Youtube og Amazon store planer om at opruste med nye produktioner til dit tv. Herhjemme har Disneyfan længe gået og ventet på, at streamingtjenesten Disney+ skulle få en dansk premiere. Som det ser ud nu, bliver den nye streamingtjeneste tilgængelig for danske seere i september 2020. Med Disney+ ønsker den amerikanske tegnefilmskoncern at samle alle deres film og serier på en samlet platform.

Flere Nyheder